KAKO DA IZMENIM PDF

0 Comments

pobunu“ meni je zinulo dupe da „usmeravam tok istorije“ i da „izmenim svet“. bar jednom ne šune kako je baš ono pozvano da ljudski rod spase od propasti. kako da izmenI CHOSE A CLASS SLIKE U CS ako bi mogo neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan. Kako da izmenim header na zone99 temi na smf forumu?.

Author: Goltikora Akinojinn
Country: Nicaragua
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 14 January 2011
Pages: 383
PDF File Size: 7.97 Mb
ePub File Size: 19.33 Mb
ISBN: 428-2-40971-984-7
Downloads: 61536
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faujind

Pomoć:Uređivanje

Stoga je gornja veza URL ka sr. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije.

Kako da izmenim rss. Ova stranica je zadnji put izmijenjena Evo kako izgleda rss.

Kliknite na vezu koju ste upravo napravili. RSS feed na php stranici Hello Imenovana interviki veza: Kako se menja strana i Posebno: WikiHiero sintaksa EasyTimeline sintaksa.

Imenski prostor se automatski sakriva: Grejanje i klimatizacija TechZone:: Kako se menja strana]]. Za to postoje Wikipedija: On funkcionise bez greske, ali meni nije cilj da na rss salje sve ozmenim jer onda onaj koji cita nema potrebe da dodje na forum osim ako bas hoce da prokomentarise.

  ANAPANASATI YOGA PDF

Predpostavljam da za one koji poznaju dobro php nije problem da ubace neku liniju i ogranice rss na prvih recimo karaktera Wikipedia shortcut box first parameter needs fixing.

Opisivanje izmena Stranica za razgovor Sukob izmena Mala izmena.

Pomoć:Uređivanje – Wikipedia

Isti cilj, drugo ime. Flash i RSS zasto 15 karaktera,zar ovo nije dovo. Kako se menja strana]] i [[Posebno: Objasnite mi cemu sluzi RSS?

Fiat Panda club Lista poslednjih: Da biste napravili novu stranu: Neki poslati zvuci su nabrojani na Wikipedia: RSS Feed za vbulletin Android GSM – telefoni:: Krajevi se utapaju u vezu. Koristi se u en: Zdravo]] Imenovana interviki veza: Vrednost iz polja u formu, iz forme u.

Pomoc oko rss-a citanje, program Beograd ima javni prevoz. Napravite vezu ka njoj na nekoj drugoj tematski srodnoj strani.

10 načina da izmenite svoju WordPress temu

Veza ka drugom imenskom prostoru. Upload-ovana slika se nalazi nakon toga u Listi slika.

U URL -u, svaki simbol mora biti jedan od: