GRIJEH I OSJECAJI PDF

0 Comments

– download direct at download4share, Size. Download Suzanne Enoch – Grijeh i , Size: MB, File name: Suzanne Enoch – Grijeh i , Uploaded. Name: MD5 Hash: bfaeccda3dd6b1cfbdf3ec. File size: MB. Upload date.

Author: Vorn Nikojora
Country: Laos
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 23 April 2004
Pages: 370
PDF File Size: 5.43 Mb
ePub File Size: 18.50 Mb
ISBN: 692-1-33639-185-2
Downloads: 79592
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazram

Slijede navodi iz knjige. Da oni nisu u njegovoj blizini… u blizini sume. Ova dimenzija nema vremenskog kraja i isto tako ni nasa iskustva. Sta mislis sta je on zelio da ti znas o njemu? To znaci da je vecina ljudske populacije na pocetku svog treninga.

Na sto slici ta oblast? Umro je od upale pluca u mladim godinama Kako su te duse odijeljene? Novim dusama u tome asistiraju vodici. Zemlja je jako nesigurna. Ako osjecjai mogao nesto promijeniti osjeecaji tom zivotu, sta bi to bilo? I mada duse nisu radoznale da vide svoje fizicko tijelo sahranjeno, one na poseban nacin cijene respekt osjecajii im se daje za vrijeme sprovoda. Tako je… toplo i ugodno. Treba da uvidim svoje greske i ispravim ih.

Da, ali i ti kreiras manje objekte, kao sto je stijenje. Pet nas je vrlo bliskih. Razna svijetla… odvojena jedna od drugih, kao galerije, dugacki koridori…. Nekad je to bilo dobro, ali to mi vise ne treba. Ne, ovo mjesto je beskrajno… tako divno… i mirno. Gubis ga… Ako si ti ovaj covjek, da li si ozenjen ili ne?

  BEKISAR MERAH PDF

Za mene je to mjesto oporavka. Ti dakle ne proizvodis kamen i vodu putem kemijskog procesa? I ko je on? Reci mi o drugim fizickim svjetovima. Dakle slike nisu ravne, pokretni svjetlosni valovi imaju dubinu. Ne, jer je imao gubitak osjecajk biznisu, ali je pomagao drugima.

Ovim dijalogom cemo napustiti svijet nize razvijenih dusa i uputiti se ka visim nivoima. Gdje zivis svoj drugi zivot?

( MB) | Download4share free

Ima li primjesa nekih drugih boja? Da, one koje su se ponasale surovo prema drugima. Da li si znao unaprijed sta ce se desavati tvom bratu prije tvoje inkarnacije na Zemlji? Postoji simbolizam u zemaljskim sprovodima koji se odvijaju dana poslije smrti.

Zeljela bih ovdje ostati zauvijek. Znaci li to da te nevidljiva sila vodi bez tvoje kontrole. Pri tome su oni detaljno opisivali sta duse rade izmedju zivota na Zemlji. Hocu da udjes u stranicu… i naci ces se u razlicitom svijetu… Napolju je svijetlo, zar ne.

Title: Suzanne enoch skandal na dvoru

S vrata mi je pruzio ruku izgovarajuci: Znao sam jednu od takvih dusa. Vecina realizira da nisu mrtvi, vec da su jednostavno napustili zemaljsko tijelo koje je fizicki potroseno. Odakle dolazi najintenzivnije svijetlo? Sva ziva bica imaju barem jednostavne fragmente umne energije.

  EL AMOR BRUJO ROBERTO ARLT PDF

Kako vrijeme prolazi, da li mozes da utjesis supruga? One me ne prvilace, te druge skole. Da li duse medjusobno razgovaraju? Da, moja prijateljica Rachel. Grrijeh ne osjecas se usamljeno?

Trebaju biti djeca da bi znali vrijednost roditelja… Ove transformacije nam daju svrhu. Ti si cisto bijele boje? Svrha reinkarnacija, ponovnog pojavljivanja u ljudskom tijelu, je vlastiti duhovni razvoj. Dvoje… I mada je bio daleko od njih, izgledao mi je sretan. Isjecaji li su i ostali clanovi u tvom razredu iz tvoje originalne spiritualne grupe? Vidim knjigu, ali ne vidim stranice….

Download | Auto download free

Tako je… Izvor pulsira. Drugi svjetovi imaju mnogo manje populacije i vise harmonije. Onda odlazi, pa se vraca kasnije da vidi kako smo je rijesili. Kako si mi to mogla uraditi? Da li je i energija prisutna.